Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 
Pentru prima oarā pe acest forum? Atunci citiţi regulile... 
Autor Mesaj
Administrator
Avatar utilizator

Membru din: 14 Mar 2006, 10:11
Mesaje: 9
Mesaj Pentru prima oară pe acest forum? Atunci citiţi regulile...
Bine aţi venit pe Forumul nostru catolic! Ştim că sunteţi nerăbdător să citiţi şi poate chiar să scrieţi pe forum, aşa că trecem direct la esenţial. Navigarea şi folosirea forumului presupune că sunteţi de acord cu următoarele reguli:

1. Nu se acceptă expresii vulgare, nici măcaz aluzii, şi nici texte care incită la violenţă sau ură faţă de o anumită confesiune, religie, rasă sau generic grup de oameni. De asemenea reclamele nu sunt acceptate, decât în limite intuibile de bunul simţ (reclamă la un sit, la o firmă ce organizează un pelerinaj, ş.a.m.d.)

2. Abaterile repetate la această regulă duc la eliminarea din lista membrilor acestui forum. Atenţie: oricare ar fi motivele pentru care unul din administratori elimină un membru, respectivul administrator nu este dator să dea explicaţii. Cui nu îi convin regulile să caute alt forum.

3. Orice vizitator se supune deciziilor moderatorilor şi caută să ţină cont de opiniile lor. În cazul în care vă consideraţi nedreptăţit de moderator, scrieţi în privat administratorului, care va pune problema în atenţia grupului de moderatori.

4. De textele publicate pe sit se fac responsabili cei care l-au publicat. În caz că publicaţi texte acoperite de copyright, responsabilitatea vă aparţine. Administratorii şi moderatorii nu pot fi traşi la răspundere.

5. Se recomandă (nu este obligatoriu) ca fiecare membru să se prezinte nu la mult timp după ce s-a înscris, pentru ca să ne cunoaştem între noi. Pentru aceasta mergeţi aici: http://www.forum-catolic.cnet.ro/viewforum.php?f=10. Membrilor necatolici li se cere, obligatoriu, sa specifice aceasta in datele de profil.

6. Nu scrieţi mai mult de un cuvânt cu litere mari într-o propoziţie. În limbajul internetului, mai multe cuvinte scrise CU LITERE MARI ÎNSEAMNÃ URLAT, iar noi ţinem la urechile noastre.

7. Nu deschideţi topicuri noi într-o veselie, ci căutaţi dacă ideea Dvs nu merge scrisă într-un topic existent. Dacă este ceva complet nou şi cu şansă să pornească o dezbatere atunci da, deschideţi un nou topic.

8. Dacă doriţi să provocaţi agitaţie pe forum, nu sunteţi bine venit. Dacă doriţi să convingeţi catolicii, ne-catolic fiind, cât de mult greşesc, nu sunteţi bine venit. Acesta nu este un forum de dialog catolici - ne-catolici, ci un forum catolic. Se pot atinge şi probleme de dialog cu alte confesiuni sau chiar religii, dar în limita bunului simţ (plus mesaje constructive).

9. Pentru a fi mai clari: dragi vizitatori necatolici, sunteţi la noi acasă, pe teritoriul nostru. Deşi ar trebui să fie evident (adică de bun simţ), ne vedem obligaţi să precizăm: nu se acceptă texte care ofensează credinţa catolică, Biserica Catolică (aplicabil şi credinţei creştine, Bisericii în general). Dacă aveţi un dubiu despre ceva legat de credinţa catolică trebuie să îl formulaţi în modul cel mai civilizat şi la modul interogativ nu afirmativ ("nu înţeleg dogma aceasta...mi-o explică cineva?" şi nu "trebuie să îţi lipsească o doagă la cap să crezi dogma asta!"). Dacă nu sunteţi capabil să puneţi cu cea mai mare delicateţe problemele, chiar tobă de documentaţie să fiţi, vă invităm să vă continuaţi navigarea mai departe, pe alte forumuri. Şi încă o dată: acesta nu este un forum de dialog catolici - ne-catolici, ci un forum catolic.

9b. Persoanele "invitate" să părăsească acest forum şi care revin sub alte nume vor fi banate. 9c. Persoanele necatolice cu intervenţii multe şi agitatoare trebuie să se limiteze singure la 3-5 postări pe zi, altfel vor fi limitate de către administratori (pasul următor fiind banarea).

10. Topicurile care se degradează pot fi oricând şterse de moderatori sau administratori. Dacă vreţi să rămână, menţineţi calitatea lor.

Aceste reguli se pot schimba oricând, fără obligativitatea anunţării Dvs. Administratorii şi moderatorii pot - dar nu sunt obligaţi - să dea explicaţii pentru acţiunile lor. Se presupune că intrarea în forumul acesta se face acceptând regulile şi acceptându-i pe moderatori şi administratori.


15 Mar 2006, 00:20
Profil
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1 mesaj ] 


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Realizat cu phpBB © phpBB Group.
Design Vjacheslav Trushkin.
Translation/Traducere: phpBB România